Lorem ipsum dolor sit amet, consectet elit,sed do eiusm por incididut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad occaecat cupidatat non proiden

Zoals aangegeven in ons eerdere bericht was de werkwijze dat u tot maximaal 48 uur vooruit kon reserveren. Reserveringen verder dan 48 uur in de toekomst worden periodiek door ons verwijderd. Zo proberen we een balans te vinden waarbij het gebruik van de voertuigen zo evenredig mogelijk verdeeld kan worden.

Van veel gebruikers hebben we het verzoek gekregen om iets langer vooruit te kunnen reserveren teneinde beter te kunnen plannen. We begrijpen dat dit wenselijk is en proberen tegelijkertijd oog te houden voor een evenredige beschikbaarheid van onze voertuigen. 

Vanaf 01 juli as. is het dan ook mogelijk om tot één week vooruit te reserveren. Alle reserveringen verder dan één week in de toekomst zullen we (periodiek) verwijderen. We hopen hiermee een betere balans te hebben gevonden tussen beschikbaarheid van voertuigen en een bepaalde mate van zekerheid voor u als gebruiker.Goed nieuws is ook dat we 3 Kia E-Niro’s eindelijk binnen hebben. Deze worden op dit moment taxiklaar gemaakt en hopen we in de komende periode toe te voegen aan de vloot. U hoeft hier niets voor te doen en zult de voertuigen vanzelf in uw account zien verschijnen. In juli en augustus verwachten we nog meer voertuigen binnen te krijgen.