Lorem ipsum dolor sit amet, consectet elit,sed do eiusm por incididut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad occaecat cupidatat non proiden

Zoals bij elke intake aangegeven verhuren wij onze voertuigen op basis van beschikbaarheid. De mogelijkheid om vooruit te reserveren zou dus in principe niet van toepassing moeten zijn. Helaas is deze mogelijkheid door een ‘bug’ in het systeem nog steeds aanwezig. Dit geeft een aantal problemen. Zo lopen onze huurders tegen het probleem aan dat een vooruit geboekte reservering niet zonder meer kosteloos geannuleerd kan worden binnen 48 uur. Te lang vooruit reserveren geeft weer het probleem dat het betreffende voertuig niet beschikbaar komt voor anderen binnen de app. Daarnaast weet u dan niet wat de status van voertuig en accu zullen zijn op het moment van ophalen.

U kunt dus het beste ter plekke, of voordat u naar de garage wilt vertrekken, kijken hoeveel auto’s beschikbaar zijn en dan uw keuze maken. Totdat de ‘bug’ is opgelost door onze leverancier WeGo B.V. zullen we daarom dagelijks alle vooruit gereserveerde voertuigen annuleren. In de praktijk betekent dit dat alleen de voertuigen die daadwerkelijk verhuurd zijn als niet beschikbaar in de app verschijnen. Alle andere voertuigen zijn dan beschikbaar. We hopen daarmee betere beschikbaarheid voor u te bieden en minder administratieve correcties achteraf.