Lorem ipsum dolor sit amet, consectet elit,sed do eiusm por incididut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad occaecat cupidatat non proiden

Sinds het begin van dit jaar bieden we een unieke taxi op waterstof aan, inclusief tankpas waarmee u bij Shell-stations gratis kunt tanken. Het waterstofnetwerk is natuurlijk nog niet zo uitgebreid als het laadpuntennetwerk. Het is daarom handig als u van tevoren weet wáár u kunt tanken, ook in verband met mogelijke storingen.

We willen u graag wijzen op de overzichtskaart van H2 Live. Op deze kaart kunt u filteren op “700 bar” om de geschikte tankstations te zien. U kunt deze kaart onder andere gebruiken om te zien of er een storing bekend is vóórdat u naar een station toe rijdt, zodat hiervoor niet onnodig tijd verliest gedurende uw reservering. Ook kunt u deze kaart gebruiken om uw reis te plannen wanneer u verre ritten heeft. Er is in de Apple Appstore en in Google Play ook een app beschikbaar (zoek naar H2 Live). Let op dat u met de tankpas alleen bij Shell gratis kunt tanken.

We verwachten dat u deze kaart kunt gebruiken om er voor te zorgen dat de auto volgens afspraak vol wordt ingeleverd, ook als er een storing is bij Shell Westpoort. Momenteel is er bijvoorbeeld een storing die naar verwachting morgenmiddag 12:00 is verholpen. U kunt er dan beter voor kiezen naar een ander station te rijden.

Overigens ontvangen wij wel graag melding van tankproblemen, en zeker wanneer dit betekent dat de auto niet vol is ingeleverd. Wij hebben geen relatie met de organisatie achter deze overzichtskaart, maar dit is een van mogelijke bronnen voor deze informatie. Wilt u ook ervaren hoe de toekomst van het uitstootvrije vervoer er uit ziet? We hebben recent het tarief voor de Toyota Mirai (N-032-GF in de app) verlaagd naar €4,50!