Lorem ipsum dolor sit amet, consectet elit,sed do eiusm por incididut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad occaecat cupidatat non proiden

Sinds een paar weken heeft u al gebruik kunnen maken van een unieke taxi op waterstof, de Toyota Mirai (in de app: N-032-GF). Voor wie hier nog op wachtte zijn we blij om aan te mogen kondigen dat vanaf dit moment gratis waterstof getankt kan worden!

Hoe het werkt:

U vindt de tankpas altijd in de zonnewering boven de berijdersstoel (zie foto onderaan) en laat hem hier ook weer achter wanneer u de auto terugzet. Hiermee kunt u afrekenen bij Shell-stations zoals Hoofddorp – langs de A4 – en Amsterdam Westpoort. Hierbij heeft u de volgende pincode nodig: 8209. Het tanken zelf werkt hetzelfde als wanneer u andere gasbrandstoffen tankt, en gaat ook even snel. Meer lezen over waterstof? Dat kan op de website van Shell.

Voorwaarden:
De auto is door ons volgetankt en de afspraak is dan ook dat deze na iedere reservering vol wordt ingeleverd. Indien u de auto niet vol aantreft kunt u een fotobewijs sturen per app of mail direct bij het begin van uw reservering. Wij kunnen dan een boetefactuur sturen aan de voorgaande gebruiker. De tankpas dient natuurlijk te allen tijde aanwezig te zijn in de auto.

Net als al onze andere voertuigen is het aangemeld voor de schone standplaatsen in Amsterdam. Het voertuig is nog niet aangemeld voor aanvullend vervoer op Schiphol.

We wensen u alvast een fijne jaarwisseling en een voorspoedig 2022!