Lorem ipsum dolor sit amet, consectet elit,sed do eiusm por incididut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad occaecat cupidatat non proiden

Goed nieuws in deze moeilijke tijd: ons tarief voor voertuigen in de Standaard-klasse wordt met bijna de helft verlaagd, naar €3,50,- per uur! Met ingang van maandag 17 januari 10:00 gaat dit tarief in voor alle reserveringen op voertuigen in de Standaardklasse (Nissan Leaf) die vanaf dat tijdstip worden gemaakt. 
 
Het tarief voor de Waterstof-klasse (Toyota Mirai) wordt verlaagd naar slechts €4,50 per uur. Daartegenover wordt het tarief in de Luxe-klasse (Tesla Model S) aangepast naar €6,75 per uur.
 
Sinds het begin van de huidige lockdown is opnieuw een bijzonder zware tijd aangebroken voor iedereen in en rondom de taxibranche. Een voordeel van RentaCab ten opzichte van een eigen auto is natuurlijk dat u er alleen voor betaalt wanneer u er gebruik van maakt. Wij vinden het van toegevoegde waarde om niet alleen de optie te bieden om te huren, maar ook om minder te betalen als de omstandigheden daarom vragen. Daarnaast hopen we dat we hiermee de gebruikers die liever voltijds werken ook tegemoetkomen. Het verlaagde tarief geldt uiteraard ook voor al onze huidige gebruikers.
 
U ontvangt dit bericht omdat u zich via onze website bij ons heeft geregistreerd. Mogelijk bent u al een actieve gebruiker, of heeft u alleen een account aangemaakt zonder uw aanmelding af te ronden. Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u antwoorden op dit bericht.