Lorem ipsum dolor sit amet, consectet elit,sed do eiusm por incididut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad occaecat cupidatat non proiden

Sinds het eind van 2021 hebben wij een Toyota Mirai in onze vloot. Om deze nieuwe techniek te promoten hebben wij deze auto tijdelijk sinds begin 2022 aangeboden in combinatie met een tankpas waarmee bij Shell-stations gratis kon worden getankt.

Helaas komt aan deze periode nu een einde. Zoals bij OrangeGas en andere aanbieders dan Shell al het geval was, kunt u vanaf nu dus tanken met uw eigen betaalpas. De voorwaarde blijft nog steeds dat het voertuig vol wordt ingeleverd. Indien u het voertuig niet vol aantreft ontvangen we graag een melding met fotobewijs zodat we de voorgaande gebruiker kunnen aanspreken. In het uiterste geval kunnen tank- en personeelskosten op gebruikers die het voertuig niet vol inleveren worden verhaald.

Op verschillende websites, bijvoorbeeld h2.live, vindt u een actueel overzicht van tankstations en eventuele storingen. Als uw tankinhoud erg laag is en u bang bent te stranden bij een tankstation kunt u ook vooruit bellen naar de medewerkers van het tankstation om te verifiëren dat zij operationeel zijn.

Tot slot begrijpen wij dat er de laatste tijd erg veel vraag is naar dit voertuig. We willen alle gebruikers nogmaals wijzen op de voorwaarden: voertuigen mogen alleen in beheer worden gehouden met een actieve reservering en voertuigen kunnen alleen op locatie worden opgehaald en ingeleverd. Wij hopen dat uitbreiding van onze vloot betekent dat we binnenkort meer gebruikers gelijktijdig van dienst kunnen zijn.